donderdag 5 december 2013

hartjes sleutelhanger

Vandaag weer bijna de hele dag  met m'n neus in de studieboeken. Het is toch geen buitenweer, dus met kaarsjes aan en een kopje thee is het heerlijk in huis. Af en toe even pauze is wel nodig (kunnen hersenen ook een keer te vòl raken?) Na een heel hoofdstuk anatomie over het hart, deze hartjes sleutelhanger afgemaakt. Hoe toepasselijk, al zit de gehaakte versie een stuk eenvoudiger in elkaar dan het exemplaar dat ik net uitgebreid heb zitten bestuderen. 
Vorig jaar heb ik er ook een aantal gemaakt, patroontje van het hartje had ik gevonden op internet. Nu kon ik nergens het patroon meer vinden, dus zelf maar even wat bedacht. De belletjes, kralen en het zilveren hartje maken het af. 
De opbrengst van deze bestelling wordt weer opzij gelegd voor de verzendkosten van knuffels en poppen voor project knuf en knuffelactie

Hier geen sinterklaasfeest (man heeft avonddienst, en jongste zoon ook aan het werk vanavond) maar met een lekkere bak schuimpjes, kruidnootjes en gevuld speculaas op tafel zit de sint- sfeer er ook wel in. 

fijne sinterklaas, Jolanda

5 opmerkingen:

 1. Fijne avond dan! En je hart is prachtig! Je hebt er hart voor <3
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooi dit hart , jee een studie over het hart dat lijkt me niet mis, geniet maar lekker van je schuimpjes en speculaas , hier is het ook alleen warme chocomelk en plakje cake ;o)
  groetjes Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi Hart hoor, al is het zonder de kamers en boezems hihihi.
  fijne avond
  gr joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkig moet je het hart niet haken waar over je aan het leren bent. Geniet toch nog een beetje van je Sinterklaas snoepjes.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoe toepasselijk leren en haken over een hart. Prachtige sleutelhanger.
  Hopelijk heb je een fijne Sinterklaasavond gehad zo met al dat lekkers op tafel.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen