zondag 16 augustus 2015

terug van weggeweest

Na een lange blogpauze hier dan eindelijk weer eens een berichtje.

Niet dat ik stilgezeten heb het afgelopen halfjaar.. met een geslaagd assessment heb ik mijn stage en tevens opleiding doktersassistente afgerond!
Daarna was het tijd voor een welverdiende vakantie (waarin ik eindelijk ook weer eens tijd had om het haken weer op te pakken)

Inmiddels ben ik begonnen met mijn nieuwe baan bij een huisartsenpraktijk, erg leuk.


Tijdens de vakantie maakte ik onder andere deze leuke diploma kikker op bestelling. (naar een patroon van Cristel Krukkert)  De opbrengst hiervan gaat in de goede doelen pot.Bestemd voor een jongedame die binnenkort mag afzwemmen. In plaats van een zwembroek kreeg dit exemplaar dus een mooi roze badpakIn een leuk plaatsje in de Ardeche kwam ik langs een winkeltje waar deze schattige gehaakte hoedjes verkochten. Dat móest natuurlijk even op de foto, en wie weet als ik nog eens wat inspiratie nodig heb..
Ik denk dat mijn nichtje wel blij zou worden van zo'n kleurig exemplaar..Nu de draad weer een beetje oppakken van het bloggen, want ook het volgen van mijn medebloggers is er aardig bij inschoten de laatste tijd. Ook hoop ik binnenkort weer aan te kunnen haken bij de dinsdag poppendag.

fijne zondag! Jolanda

4 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd en meteen ook al een baan, ja dat kost tijd. Ik vind je kikker in badpak een schatje. Leuk dat je binnenkort weer meedoet met dinsdag poppendag, maar neem je tijd he:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat en ook met je baan. Leuk dat je weer terug bent in blogland met een super leuke kikker

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O, wat een goed nieuws allemaal! Gefeliciteerd! En leuk dat je weer terug bent in blogland, ik ga direct een linkje bij plaatsen voor m'n dinsdag-poppendag, want deze kikker is daar ook al leuk voor!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey welkom terug!!! Blij dat je weer blogt en nog blijer dat je weer met de poppendag gaat meedoen, dan gaan we je zeker weer linken! Deze is alvast een kandidaat om mee te doen. Wat een leukerd met dat badpakje aan. Fijn dat je je diploma haalde en al werk vond, allemaal positief nieuws.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen