zondag 30 maart 2014

tulpen-potjes

Wat een heerlijke voorjaarsdag!
Alles begint te groeien en te bloeien buiten, daar kan ik zo van genieten.
Om in de lentesfeer te blijven heb ik de woonkamer ook maar weer  in voorjaarskleuren gebracht.







Deze vrolijke 'tulpen-potjes' zag ik al op verschillende blogs voorbij komen. Erg leuk! het patroon kun je vinden bij ELLEBEL





De accessoires wisselen hier per seizoen van kleur: oranje/bruin in de herfst, roomwit/ ijsblauw in de winter en roze-tinten in het voorjaar/zomer. Met een paar kussens, vazen en kaarsjes heb je zo weer een hele andere sfeer in huis.




Het herenfront hier vindt het roze- tijdperk niet helemaal 'je-van -het' . Maar als enige dame in een mannen gezin mag er toch wel enige vrouwelijkheid ingebracht worden dacht ik zo.
Veel van mijn eigen gebruiksvoorwerpen zijn dan ook roze: roze rugzak, roze fototoestel, roze mobiel, roze portemonnaie,
Heeft zo zijn voordelen: voorheen moest ik nog al eens zoeken naar mijn spullen:  had er weer iemand een fototoestel nodig, of een koptelefoon. Tegenwoordig grijp ik bijna nooit meer mis, ze zoeken liever even verder naar hun eigen spullen dan dat ze met een roze koptelefoon over straat gaan. Ideaal kleurtje.



fijne zondag, Jolanda

4 opmerkingen:

  1. Waar haal je die cupcakes vandaan? Wat zijn ze mooi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige tulpenpotjes heb je gemaakt! En je cupcakes zijn ook heel geslaagd hoor, ik wil ze ook wel op mijn bordje :-) Je hebt het goed opgelost met je mannen en de roze kleur!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha, geweldig, een roze fototoestel! Ik zal deze tip onthouden. Ik weet zeker dat het hier in huis ook heel goed zou werken!
    De tulpenpotjes zijn superleuk.
    Groetjes,
    Akkelien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie potjes en cupcakes heb je zeg.!! En roze is prachtig
    groetjes joke

    BeantwoordenVerwijderen